Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

Kilo Vermek İsteyenlere Küçük Küçük Tarifler

Yazar: Posted on 0 Etiket Yok 1

Kilo vermeyi kim istemez, güzel bir vucuda sahip olup, en şık giysileri giyip fit bir şekilde dolaşmak. Bundan daha önemlisi,  daha sağlıklı olmak için kilo vermek istememiz gerekir. Hemen hemen her gün bir yerlerde, kilo nasıl vermekle ilgili bir çok yazı okuyoruz, uygulamaya çalışıyoruz . Bir müddet sonra sıkılıyoruz. Bu hepimiz için geçerli. Sıkılmadan kolayca yapabileceğiniz, kilo vermeye yardımcı küçük küçük tarifleri derledim. Birazdan  sizlerle paylaşacağım. Faydasını göreceğinizi umarım.

Ilık su ve limon

Sabah kalktığınızda 1 su bardağı ılık suyun içine sıkacağınız yarım limonun suyu kilo vermenize yardımcı olacaktır.( Limonun tansiyonunuzu düşürmediğinden emin olun )

Yoğurt, limon ve acı pul biber

Bir kase yoğurdun içine , yarım limonun suyu ve 1 yemek kaşığı acı pul biber koyup karıştırın gece yatmadan yerseniz uyurken yağ yakmanızı sağlar.

Süt ve tarçın

Bir su bardağı sütün içine bir çay kaşığı tarçını koyup karıştırın. Yatmadan önce için.Tarçın metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlıyor. ( Tarçını günde bir çay kaşığından fazla kullanılmasının sakıncası vardır.)

Meyvelerin suyu elma sirkesi ve bal

Bir bardak portakal, ananas ya da greyfurt suyunun içine iki yemek kaşığı elma sirkesi ve bir yemek kaşığı balı ilave edin. Yemeklerden önce içildiğinde yağ yakımını sağlıyor. ( Sirkenin midenize dokunmadığından emin olun )

Bu tarifler kendi başlarına kilo verdirmezler.Hareketli olmaya özen gösterelim, günde en az 1,5 litre su içelim, porsiyonlarımızı küçüçültüp, şekerli, yağlı besinleri ve ekmek, hamur işi gibi gıdaları, en aza indirelim.

Arzu Tığlı

 

Henüz Yorum Yapılmamış.

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir