Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

Estetik, Ruhumuza Yapılan Terapinin Bir Çeşidi

Yazar: Posted on 0 Etiket Yok 1

Estetik, kişilerin farklı sebeplerden dolayı yaptırma ihtiyacı hissettiği operasyonlardır. İnsanların güzel görünme, kilolarından şikayet etme, genç görünmeyi istemeleri, estetiğe baş vurmalarına sebep oluyor. Estetik genç kişilerin baş vurmaya gerek duymadığı bir durum. Yani estetiğe belli bir yaştan sonra karar veriyoruz.

Estetiğe karar vermeden önce, hakikaten istiyormuyum, yoksa başkaları tarafından mı yönlendiriliyorum. Diye düşünmek lazım. Gerçekten buna karar verdiğiniz de mutlaka bir uzmana başvurup. Yaptırmak istediğiniz bölgenin estetik sonrası nasıl göründüğüne,  bilgisayar ortamında  hoşunuza gidip gitmeyeceğine bakın. Yapan uzmanın tecrübesi sizi doğru olarak yönlendirecektir. Operasyondan sonra sizi mutlu edecek görüntüye sahip olacağınıza kanaat getirin.

Yaptırmak istediğiniz işlemi, daha önceden yaptırmış başka bir kişiyle iletişime geçip, fikir almak da doğru olabilir. Doğru bir uzman bulduğunuz da bu işin yan etkilerini sormak, nasıl yapıldığı hakkında doğru bilgileri  almak da önemlidir. Hiç bir soruyu atlamadan bilgilenmeniz  çok önemli. Sorularınızın doğru cevaplarını alın.

Günümüzde bir çok estetik şekli var. Göz kapağı düşüklüğü için yapılan bir operasyon bile sizi en az beş yıl genç göstebiliyor.Kaş kaldırma, kaşlara boyalarla ilaveler yapma, yüzü iplerle askıya alma, yağ aldırma, göğüs büyütme küçültme, burun estetiği vb. Daha bir çok estetik şekli var.Bunların hepsi bizim bedenimizi gençleştirmesi bir yana, ruhen de iyi hissetmemizi sağlayan operasyonlardır.Estetiğe karar verdiğiniz de doktorunuza tam olarak güvenmeniz gerekir. Doktorunuzun sizi yönlendirmesine izin verin, onu dinleyin.

Düşünürsek, estetiği vucudumuzun neresine yaptırdığımız önemli değil.Her durumda estetik ruhumuza iyi geliyor.

 

Hoşçakalın,

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış.

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir