Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

İlmek İlmek Stres atmak

Yazar: Posted on 0 Etiket Yok 2

Hiç düşündünüzmü örgü şişlerini, örgü tığlarını en son ne zaman kullandınız?Bu yazımı okuduktan sonra  şöyle,eni konu bir düşünün.

Bir çok insan örgü örmeyi bilmez, yada sevmez, yada gereksiz bulur.Aslında örgü örmek çok rahatlatıcı bir faaliyettir.Örgü örerken yapılan ritmik hareketler, meditasyon etkisi yaratır.Meditasyondan farkı sonunda çeşit çeşit kazaklarınızın olmasıdır.Ritmik hareketler depresyon ve stres belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.

Uzmanların dediğine göre,örgü örerken sakin bir şekilde oturmanız,kalp atış hızınızı düşürür, buda kan basıncının düşmesine sebep olur.Örgü örmek, beyni sağlıklı tutmak içinde bir uyarıcıdır.Beyinimiz ne kadar çok çalışırsa, o kadar çok sağlıklı olur.Örgü örmek insanların içinde bulunduğu ruh halini yansıttığı için, örgü ören insanlar daha çabuk konsantre olurlar.

Psikologlar insanların ruhsal ve bedensel sağlığı için, bir şeyler üretmeyi ve yaratmayı ,yaşamaları gerektiğini yazıyor.Çünkü üretmenin ve yaratmanın verdiği zevk, stresi, bedensel ve ruhsal hastalıkları unutturabildiğine dikkat çekiyorlar.

Örgü örmenin eklemlerimizin sağlığını korumak için, çalıştırmamıza da yardımcı olduğu bilinmektedir.Örgü örmek ev kadınlarına özgü bir şey değildir.Amerikada bir çok ünlü ve politikacının örgü ördüğü bilinmektedir.Bunların arasında erkeklerde vardır.

Örgü örmenin yaşı yoktur.Herkezin başarabileceği bir uğraştır.Şişleri alalım stresten kurtulalım. Ruhsal ve bedensel sağlığımız için örgü örelim.

Sağlıkla,

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış.

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir