Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.
[mc4wp_form id="4890"]
Zapisz Zapisz

El Örgüsü Çanta

Bir bayanın olmazsa olmaz aksesuarlarının en başında çantalar gelir. Mevsimine göre birçok çeşidi bulunan çantaları vitrinlerde seyretmekten gözümüzü alamayız. Eskiden çoğunlukla deri çantalar kullanılırdı. Şimdiler de sunu deri, kağıt, plastik, kumaş daha yüzlerce çeşit malzemeden çantalara rastlamak mümkün. Ucuz olanları, pahalı olanları, çok çok pahalı olanları var. Yani her zevke her keseye uygun olanları var.

Eskiden el yapımı aksesuarlar, çantalar , giysiler, örgü kazaklar çok kıymetliydi. Yada alım gücüyle ilgili bir şeydi. Bilemiyorum. Fakat benim bu tip işlere ilgim küçük yaşlardan beri. Daha sonralarda okulların tatil olduğu dönemlerde bir çok kursa gittim. Yaptığım işlerin temelinde bunlar var. Bütün hanımlara tavsiyem eğer vaktiniz varsa bu kurslara katılın.

Ben ilk defa bir gelin çantası tasarladım ve yaptım. Bu çantayı kumaş tül ve incilerle süslemiştim.  Bir göz atmak isterseniz bloğumun aksesuarlar sayfasına bakabilirsiniz. Biz konumuza dönelim. Yine sizlere fikir vermek amacıyla bir çanta tasarladım. Yalnız bu tamamen el işçiliği. Çünkü çantayı tığ ile örerek yaptım. İçini kendi renginden bir kumaşla astarladım ve kumaş bir elyafla kapladım. Bir fermuar ve zincirle daha şık bir hale getirdim. Hem gece hem de gündüz kullanılmaya uygun bir çanta oldu. Günümüzde elde yapılmış her şey çok kıymetli. Eğer beğendiyseniz, sizlerde el örgüsü bir çanta yapabilirsiniz. Daha sonraki günlerde yaptığım değişik yazlık çantaları sizlerle paylaşacağım. Beni takip edin.

 

Henüz Yorum Yapılmamış.

DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞIN.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir